Передплата 2024 ВЗ

Учителька попрацювала у школі... перукаркою

У місті Маунт-Плезент (США, штат Мічиган) семирічна учениця однієї з державних шкіл повернулася додому зі значно коротшим волоссям, ніж те, з яким уранці пішла до школи

За інформацією New York Post, дівчинка пояснила: волосся з одного боку їй жартома обрізала однокласниця — коли вони разом їхали у шкільному автобусі.

Батько дівчинки подав із цього приводу офіційну скаргу керівництву школи. Потім відвіз доньку до перукарні, де її зачіску підправили. А через два дні дівчинка знову повернулася додому з обрізаним волоссям — цього разу з іншого боку голови…

Невже знову подружка? Батько поясненням доньки не повірив, і цього разу докопався до правди. Як виявилося, у ролі небажаної перукарки виступила учителька дівчинки, яка також є шкільною бібліотекаркою… Батько вирішив, що до цієї школи його донька більше не ходитиме. І звинуватив учительку-«перукарку» у расових упередженнях щодо його доньки: її тато має змішане расове походження, і саме це начебто не сподобалося вчительці.

Шкільний округ Маунт-Плезент, який зайнявся скаргами розлюченого батька, расових упереджень у діях учительки-«перукарки» не виявив. Мовляв, їй просто не сподобалася зачіска дівчинки… Батька таке пояснення не задовольнило, і він вирішив звернутися до суду. У своєму позові до Шкільного округу Маунт-Плезент і вчительки-«перукарки» батько дівчинки вимагає компенсації моральних збитків у сумі мільйон доларів.

Читайте також: З волосся 11-річної Яни Марченко вийде шість «бандіанок»

Схожі новини