Передплата 2024 «Добрий господар»

У Литві можна переночувати безплатно

Участь у акції беруть 500 литовських готелів

У рамках промоційної кампанії Lithuania. Take your time (можна перекласти як «Литва. Не поспішай») закордонні туристи, які забронюють у Литві три або більше ночей проживання, останню ніч одержать безкоштовно. Максимальна сума такої компенсації становить 65 євро.

Участь у акції беруть 500 литовських готелів, пансіонатів і апартаментів, які співпрацюють з міністерством економіки й інновацій Литви, а також із Lithuania Travel, національною агенцією з розвитку туризму.

Як скористатися пропозицією? Треба зареєструватися в Інтернеті за адресою stayin.lithuania.travel і одержати на свою електронну пошту спеціальний код. Його треба вказати, бронюючи житло безпосередньо в одному з 500 туристичних об'єктів (їх перелік є на сайті реєстрації). Взяти участь у промоційній акції, яка триватиме до 8 листопада 2021 року, зможуть перші 10 тисяч зареєстрованих туристів.

«Ця промоційна кампанія свідчить про активну співпрацю підприємців і уряду Литви з метою підтримки туристичної галузі, — розповіла литовська міністерка економіки й інновацій Аушріне Армонайте. — Хочемо, аби закордонні туристи мали додатковий час на знайомство з нашою країною. Литва, розташована у центрі Європи, багата на незайману природу, смачну кухню й насичене культурне життя. Чому би не продовжити свою подорож? Чому б не пережити справжню литовську пригоду?».

Як вважають організатори акції, ночівля «на шару» дасть туристам прекрасну можливість краще познайомитися з трьома найбільшими містами Литви — столицею Вільнюсом, Каунасом і портовою Клайпедою, розташованою поблизу найвідомішої природної пам'ятки Литви — Куршської коси.

Читайте також: Антіох велів молитися за нього, коли сходить сонце

Схожі новини