Передплата 2024 «Добра кухня»

Які питання обговорили на засіданні антикризового штабу для «Укрзалізниці»

  • 17.09.2021, 14:55
  • 411

17 вересня відбулося перше засідання Антикризового штабу з відновлення функціонування "Укрзалізниці", який очолює Міністерство інфраструктури

Про це повідомляє кореспондентка Суспільного.

«Сьогодні розпочався процес, до якого ми готувались. Антикризовий штаб. Ми провели перше установче засідання. Ми розглянули дуже важливі питання щодо діяльності, намітили план роботи на майбутнє», — заявив перший заступник міністра інфраструктури Василь Шкураков.

За його словами, одним із ключових питань засідання було, зокрема, питання закупівель на «Укрзалізниці» та плани закупівель.

«Також було розглянуто питання фінансово господарської діяльності, затвердження фінансових документів, встановлення показників ефективності для діяльності наглядової ради. Ми сьогодні стартанули і будемо дуже активно працювати», — додав чиновник.

Голова правління «Укрзалізниці» Олександр Камишін зазначив, що на сьогодні програма закупівель в компанії виконана менше ніж на третину. Також він додав, що під час засідання штабу учасники виокремили 7 пріоритетних питань.

Він додав, що наступне засідання штабу заплановано через місяць.

Водночас член наглядової ради компанії Сергій Лещенко зауважив, що Антикризовий штаб може змінити ситуацію в «Укрзалізниці»: «Такого формату роботи давно потребувала компанія, бо багато рішень знаходиться за межами компанії».

Читайте також: СБУ: аварії на УЗ могли трапитися через масштабну корупційну схему

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень