Передплата 2024 «Добрий господар»

ДБР з 23 серпня не може встановити, чи був "слуга народу" Трухін за кремом під час ДТП

  • 17.09.2021, 10:53
  • 374

Слідство у справі за фактом ДТП за участю нардепа "Слуги народу" Олександра Трухіна поки ще не отримало інформацію, яка б допомогла встановити, хто був за кермом автомобіля під час події

Як передає Цензор. НЕТ, про це в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна» заявив в.о. директора Державного бюро розслідувань Олексій Сухачов.

За його словами, після отримання матеріалів від Нацполіції ДБР призначило кілька важливих експертиз у справі.

«Ми дуже чекаємо ці результати, а після цього ухвалюватимемо рішення щодо процесуального статусу кожної особи, яка перебувала в транспортному засобі», — пояснив Сухачов.

Відповідаючи на запитання про те, чи встановлено, хто перебував безпосередньо за кермом автомобіля, Сухачов сказав: «Ні, ми не встановили, хто був за кермом, тому що не отримали матеріали з камер відеоспостереження».

В.о. директора ДБР пояснив, що було проведено аналіз усіх записів відеокамер, які встановлені по дорозі від Полтави до Києва, але на ділянці автомагістралі «Бориспіль-Київ» проводився ремонт, і камери були демонтовані.

«Але є інформація, що існує таке відео, і ми наявними каналами комунікації закликали всіх громадян України надати нам додаткову інформацію, допомогти слідству. На жаль, поки що нічого не отримали», — підкреслив Сухачов.

Читайте також: ДБР: викрито масштабну схему контрабанди

Схожі новини