Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Шаран розповів про інтерес з боку «Львова» і «Кривбасу»

  • 16.09.2021, 16:10
  • 500

Колишній тренер «Олександрії» Володимир Шаран прокоментував чутки про інтерес до нього з боку «Львова» та «Кривбасу»

Володимир Шаран в інтерв'ю Metaratings дав відповіді на питання стосовно зацікавленості до нього з боку ФК «Львова» і «Кривбасу».

«Навіть не знаю, чия це була ініціатива — написати про нібито мою можливу причетність до „Львова“, але про це мені встигло сказати багато людей. Можливо, що просто мене побачили у Львові — ось і зародилася такі чутки. А бачити мене в цьому місті — цілком звичайне явище, адже я, можна сказати, львівський хлопець», — розповів колишній наставник «Олександрії».

Він відмітив, що також був у Кривому Розі та відвідав один з поєдинків «Кривбасу». Після цього оточуючі зробили висновок, що фахівець обирає одну з команд. Однак він зауважує, що подібні історії — не рідкість. Подібні чутки виникають і про інших тренерів, які на даний момент є без роботи.

«Це приблизно те ж саме, що недавно сказав Олександр Хацкевич: мовляв, варто було йому приїхати на домашню гру „Колоса“ в Ковалівку — і його вже туди сватають», — навів приклад Володимир Шаран.

Також він сказав, що йому цікаво з'їздити ще куди-небудь, щоб подивитися інші матчі.

«Для цього у мене є і час, і можливості. Наприклад, поїхати в Полтаву на один з домашніх матчів «Ворскли». Або в Кропивницький, де я спостерігав за грою «Інгулець» — «Маріуполь», — повідомив респондент.

З іншими цікавими спортивними новинами України та світу знайомтесь на сайті Metaratings.