Передплата 2024 ВЗ

Лікарня швидкої допомоги отримає у лізинг апарат магнітно-резонансної томографії. “Ціна питання” - 46 мільйонів

Апарат МРТ має бути доставлений до лікарні до 31 грудня 2021

У четвер, 16 вересня, депутати Львівської міської ради проголосували за сесії за ухвалу, яка дозволяє комунальному підприємству «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги Львова» організувати процедури щодо закупівлі фінансових лізингових послуг для апарату магнітно-резонансної томографії. Про це повідомляє журналістка «ВЗ» з сесійного засідання.

Як сказала для «ВЗ» депутатка Львівської міської ради Наталія Шелестак, апарат МРТ має бути доставлений до лікарні до 31 грудня 2021 року, вартість лізингу не повинна перевищувати 46 млн грн. Термін дії договорів фінансового лізингу не може перевищувати три роки, а максимальна ставка лізингового відсотка — перевищувати 10%.

«Львівська міська рада бере на себе зобов’язання щодо виконання умов договору фінансового лізингу протягом всього терміну його дії, зокрема, шляхом виділення з бюджету Львівської МТГ коштів у строки, необхідні для повного та своєчасного виконання умов договору фінансового лізингу, — каже пані Наталія. — До кожного медичного закладу маємо ставитися з максимальною увагою. Тому, звертаючись до всіх керівників медичних закладів, наголошу: усі їхні запити уважно розглядають як виконавці, так і комісія, і не пригадую, щоб ми їм відмовляли в купівлю медичного обладнання».

Читайте також: Львів просить уряд «ковідні пакети» для нових лікарень

Схожі новини