Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Вагнергейт»: як Безугла фактично визнала брехню Зеленського і Єрмака

  • 14.09.2021, 13:26
  • 575

"Безугла зробила заяву, що насправді операція була, що операцію проводила українська розвідка, і в операції був план захоплення терористів"

Голова ТСК з питань розслідування можливих протиправних дій представників органів державної влади та інших осіб проти суверенітету України Мар'яна Безугла фактично визнала брехню президента Володимира Зеленського і голови ОП Андрія Єрмака про спецоперацію щодо «вагнерівців».

Про це в програмі «Великий ефір Василя Зими» на Еспресо. TV сказав головний редактор Цензор. НЕТ Юрій Бутусов.

«Голова ТСК і «Слуги народу» практично визнали брехню президента Зеленського і голови О П Єрмака, викрили брехливість їхніх заяв про «вагнерівців». Це важливо і це треба відмітити. Нагадаю, що президент Зеленський спочатку заявляв, що ця ситуація — фейк. А голова О П Єрмак сказав, що вся ця історія з «вагнерівцями» вигадана від першого до останнього слова. У червні Зеленський зробив нову заяву, що все ж таки операція була. Але проводили її іноземні спецслужби. Треба віддати належне. Пані Безугла зробила заяву, що насправді операція була, що операцію проводила українська розвідка, і в операції був план захоплення терористів. Безугла практично повністю визнала правоту журналістів, які писали про цю історію, викрила брехню керівництва держави, яке намагається приховати правду про «вагнергейт», — наголосив Бутусов.

Читайте також: Безугла оприлюднила причину, чому Зеленського не можна викликати на ТСК по «вагнергейту»

Також у цій темі: «Вагнергейт»: на засідання ТСК привели «Зеленського і Єрмака» (фото)

Більше інформації за тегом

Схожі новини