Передплата 2024 «Добра кухня»

Всі учасники Меморіалу Пастернака поїхали додому з нагородами

Команда юних баскетболістів із Рівного, які представляють школу олімпійського резерву, стала переможцем Меморіалу колишнього журналіста газети "Високий Замок Ярослава Пастернака

Турнір фінішував у Львові, його організатором ось уже 18 рік поспіль виступає обласна дитячо-юнацька спортивна школа і її старший викладач Зіновій Курса.

Друге місце — за «гуліверами» із Ужгорода, вони вдруге на цьому турнірі виграли у своїх суперників два переможні очка в овертаймі.

Третє місце — за представниками Чернігова. Чемпіону і призерам вручили кубки, медалі. Гостинні львів'яни подбали, щоб без нагород не залишилася жодна команда. Індивідуальні призи отримали кращі гравці у кожній із них, а також — найкращий баскетболіст цих змагань. Персональна нагорода дісталася найбільш технічному гравцеві.

Також керівництво Львівської ОДЮСШ провело ще й конкурс «баскетбольних снайперів» — свою влучність продемонстрували майстри з виконання штрафних кидків.

Син Ярослава Пастернака Богдан (теж спортивний журналіст) подякував керівництву ОДЮСШ за те, що береже пам'ять про батька проведенням такого цікавого турніру.

Схожі новини