Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Як минула доба в зоні ООС: були втрати та обстріли

  • 12.09.2021, 08:15
  • 441

Від початку минулої доби на Донбасі зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню

Як повідомив штаб ООС, ворог застосував заборонені Мінськими домовленостями артилерійські системи калібру 122 мм в районі населеного пункту Новогнатівка, а також двічі — поблизу Верхньоторецького.

Біля Золотого-4 противник гатив по позиціях українських захисників з ручних протитанкових гранатометів, підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

Збройні формування Російської Федерації застосували станкові протитанкові гранатомети неподалік Старогнатівки.

Поблизу Талаківки окупанти відкривали прицільний вогонь з ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

На Донеччині російсько-окупаційні війська за допомогою безпілотного літального апарату скинули міни калібру 82 мм в районі населеного пункту Нью-Йорк, а також здійснили обстріл з ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

Окрім того, на Донеччині зафіксовано два прольоти ворожих безпілотних літальних апаратів, які перетнули лінію розмежування.

Під час ворожого вогню двоє військовослужбовців Об’єднаних сил загинули. Дев’ятеро військовослужбовців отримали вогнепальні уламкові поранення, ще двоє — бойові травмування.

Після надання першої медичної допомоги воїнів транспортували до лікувальних закладів.

Стан здоров’я трьох захисників — середньої тяжкості, інших — задовільний.

Також за минулу добу сапери ДСНС України розмінували понад 2 гектари території, передали на знищення 111 вибухонебезпечних предметів та повністю відновили 10 пошкоджених будинків.

Читайте також: У Генштабі ЗСУ розповіли, скільки російських військових на Донбасі

Схожі новини