Передплата 2024 ВЗ

«Це називається цензура»

  • 09.09.2021, 13:49
  • 665

Гучна заява народної депутатки

Нинішня влада боїться критики, любить «теплу ванну» і хоче, аби всі мовчали, але так не буде. Про це наголосила народна депутатка з «Європейської Солідарності» Вікторія Сюмар з трибуни парламенту після того, як депутату Гео Леросу Микола Тищенко перешкоджав зробити заяву по «вагнергейту».

«Якщо ми рухаємося в Європу, то давайте не вбивати тут парламентаризм. Тому що, коли один „боров“ вирішив, що він може диктувати, кому і що говорити, то ми самі себе обнуляємо. Коли ми хочемо, щоб всі мовчали, коли ми так боїмося критики, коли ми так хочемо теплої ванни, ми себе знову таки лише обнуляємо — і як парламент, і як держава», — наголосила народна депутатка.

Читайте також: Схопив та почав відтягувати від трибуни: черговий скандал у Раді (відео)

«Не можна так боятися критики, не можна, щоб з цієї трибуни не можна було говорити. Вам дуже хочеться, щоб вся країна замовчала. Ви вчора зробили все можливе, аби жоден телеканал не написав про розслідування CNN про „вагнерівців“. Жоден великий телеканал. Це називається, хлопці і дівчата, цензура», — зауважила представниця «Європейської Солідарності».

Читайте також: Журналісти не мають права замовчувати «вагнергейт», бо це зрада української армії — Ірина Геращенко з трибуни Верховної Ради

«А те, що тут робить депутат Тищенко, називається простим словом жлобство. Я хочу повторити, тут немає бути жлобів. Ви депутати, а не жлоби. Ви представники народу України. І ми всі давайте про це пам’ятати», — наголосила Сюмар.

«І ще одне. В Україні на кожну силу є ще більша сила. Тому що, коли Янукович розігнав студентів на Майдані, на наступний день на Майдані був мільйон. І на вас знайдеться більша сила. Пам’ятайте про це ті, що уявили себе „смотрящими“ за країною, за парламентом», — резюмувала народна депутатка.

Схожі новини