Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Дрогобичу — 930 років: вечірки у дворику Ратуші, патріотичне шоу, поетичні квести...

З 18 вересня, у Дрогобичі святкуватимуть Дня народження міста

Через «зелену» карантинну зону, святкові заходи у місті солі триватимуть чотири дні. Традиційно уродини Дрогобича відзначають 21 вересня.

Як повідомив «ВЗ» заступник міського голови Дрогобича з гуманітарних та соціальних питань Андрій Ковч, 18 вересня, у дворику Ратуші відбудеться атмосферна вечірка до Дня міста. Вилучені за вхід кошти буде скеровано на реставрацію старовинних дверей міста. А наступного дня в цьому ж дворику відбудеться концерт народного ансамблю скрипалів.

«19 вересня — патріотичне шоу та вручення нагород кращим дрогобичанам, — наголошує пан Андрій. — Також дрогобичан та гостей міста очікує музично-поетичний квест, екскурсії знаковими історичними місцями Дрогобича. 21 вересня, на площі Ринок відбудеться благодійна акція „Дрогобич — у ньому вся сіль“. Ввечері від залізничного вокзалу стартує хода з прапором міста».

В управління культури та розвитку туризму Дрогобицької міської ради кажуть, не обійдеться без святкового концерту. Які саме хедлайнери розважатимуть гостей — наразі тримають в таємниці і обіцяють оприлюднити за кілька днів.

Читайте також: «Репресоване мистецтво» — онлайн-виставка про митців у документах спецслужб

Схожі новини