Передплата 2024 ВЗ

Львів’янин намагався зарізати свою матір

  • 08.09.2021, 17:15
  • 594

Сусідка почула крик про допомогу та викликала поліцію

Фото поліції
Фото поліції

У середу, 8 вересня, у багатоквартирному будинку на Левандівці 40-річний львів'янин намагався вбити свою 70-річну матір. Спецпризначенці виламали двері у квартиру, коли чоловік приставив ніж до її горла.

Як повідомляє Нацполіція Львівщини, приблизно о 09:00 до поліції зателефонувала мешканка багатоквартирного будинку на вул. Папоротній та розповіла, що її сусідка кличе на допомогу.

На місце виїхали слідчі, спецпризначенці та патрульні. За зачиненими дверима вони почули звуки боротьби та крик жінки про допомогу. Вони вимагали відчинити двері, проте безрезультатно. Спецпризначенці зламали вхідні двері, зайшли у квартиру та затримали чоловіка, який погрожував вбити матір, приставивши їй ножа до шиї.

Потерпілу, 70-річну львів’янку, оглянули медики — загрози її життю та здоров’ю немає. Нападника, 40-річного сина жінки, правоохоронці доправили у лікарню для проведення експертизи.

За фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 129 (погроза вбивством) ККУ. Санкція статті передбачає покарання — арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.

Читайте також: Убив матір і два тижні тримав її тіло в квартирі

Схожі новини