Передплата 2024 «Добрий господар»

В Оперному театрі відбудеться благодійний конкурс краси "Жінка Україна-Всесвіт 2021"

Зібрані кошти скерують онкохворим матерям

15 вересня, о 19-й годині, у Львівському національному академічному театрі опери та балету вперше відбудеться конкурс краси «Жінка Україна-Всесвіт 2021», який матиме благодійну місію. Частина коштів з продажу квитків, а також кошти, зібрані під час заходу, будуть спрямовані на благодійний проєкт «Ти будеш жити, мамо!».

Про це повідомила для «ВЗ» національна директорка конкурсу «Жінка Україна-Всесвіт» Уляна Уксенюк.

«Зібрані гроші від свята краси ми скеруємо потребуючим онкохворим матерям, — сказала пані Уляна для „ВЗ“. — Цим жінкам важко боротися з недугою і виховувати дітей. На жаль, дуже часто ми чуємо про допомогу хворим дітей, але рідше — про допомогу дорослим. Мені найбільше болить діагноз рак для матерів. У серпні минулого року померла від раку мати друга мого сина. Залишилося четверо дітей. Я відчуваю себе співвідповідальною і дбаю про цих дітей».

Ведучий вечора — відомий український блогер, експерт зі стилю Леонід Мартинчик. На сцені виступатимуть італійська співачка Мартіна Сівіллі, відомий віртуоз-крипаль Олександр Божик, Іванна Митроган, а також балет у супроводі оркестру. З-поміж чотирнадцяти фіналісток гран-шоу журі оберуть трьох найкращих учасниць, які представлять Україну та Східну Європу на найпрестижніших світових конкурсах краси.

Читайте також: Стартувала реєстрація на Дні європейської спадщини у Львові

Схожі новини