Передплата 2024 «Добра кухня»

Україна завершила виступи на Паралімпіаді-2020

  • 05.09.2021, 11:15
  • 547

Якими є результати останнього старту

Паралімпійська збірна України завершила змагання на Іграх-2020 у Токіо. Упродовж дванадцяти змагальних днів українці боролися за найвищі місця у п'ятнадцяти видах спорту, передає Суспільне.

Закривали прогрму виступів українців стрільці — Андрій Дорошенко, Юрій Стоєв та Ірина Щетнік виступали у дисципліні стрільби з гвинтівки з положення лежачи з 50 метрів. Це була четверта дисципліна для усіх трьох у Токіо.

Пройти до фіналу вдалося лише 21-річій Щетнік, яка показала сьомий результат у кваліфікації. Дорошенко фінішував 14-м, Стоєв — 16-м, і вони завершили старти у Токіо.

Фінал для Ірини Щетнік став четвертим на дебютній Паралімпіаді в кар'єрі. Вона здобула дві «бронзи», а також одне четверте місце. Продовжити цю серію в останньому фіналі не вдалося.

Ірина розпочала фінал з пострілу в 9.2 бала (максимальний бал — 10.9), опустилася на восьме місце, з якого не змогла піднятися. Українка першою вилетіла за результатами фіналу та посіла восьме місце у цьому фіналі. Чемпіонкою у цій дисципліні кульової стрільби стала словачка Вероніка Вадовікова.

Читайте також: Найтитулованішим спортсменом Паралімпіади став українець

Схожі новини