Передплата 2024 «Добрий господар»

Чоловік прострибав на шарі для фітнесу 17 км і потрапив у Книгу рекордів Гіннеса

  • 02.09.2021, 20:15
  • 541

Британець подолав відстань близько 17 кілометрів верхи на надувному шарі з ручками, щоб зібрати гроші на благодійність і попутно увічнити своє ім'я в Книзі рекордів Гіннеса

Про це повідомляє портал UPI.

Девід Кей з англійського міста Блекпул розповів, що ідея зробити найдовшу подорож на хопері прийшла до нього в той самий момент, коли він стрибав на ньому заради розваги. Чоловік дуже хотів допомогти Трініті-хоспісу та Службі Паліативної допомоги. Вони надають всеосяжну підтримку пацієнтам з невиліковними захворюваннями, допомагаючи їм полегшити біль і надаючи психологічну допомогу як хворим, так і їхнім близьким.

Спочатку Девід мав намір прострибати близько 21 км вниз вздовж узбережжя Філд, але потім вирішив обмежитися 17 кілометрами, оскільки сильно виснажився за 17-годинну подорож. Чоловік підкреслює, що намагався дотримувати всі встановлені представниками Книги рекордів Гіннеса правила. Для цього він попросив одного зі своїх знайомих постійно знімати його на відео. Тоді як інший член його команди йшов перед ним з мітлою, щоб не дати вуличному сміттю лопнути його надувному засобу пересування.

Вдячні Трініті-хоспіс і Служба паліативної допомоги пізніше повідомили, що Девід Кей перевершив власну мету зі збору коштів, передавши їм 13,750 доларів.

Читайте також: Вирячив очі й встановив світовий рекорд

Схожі новини