Передплатити

Чи можна їсти насіння кавуна?

Дослідники розповіли, чи приносить шкоду вживання насіння кавуна


Дослідники розповіли про наявність у кісточках кавуну вітамінів і мінералів, які несуть користь нашому здоров'ю. Про це повідомляє «Дивогляд».

За словами вчених, у цьому насінні є багато магнію, цинку, заліза, вітамінів групи В і ненасичених жирних кислот. Також відомо про такі якості насіння:

  • допомагає людському організму боротися з бактеріальними та грибковими інфекціями
  • позитивно впливає на здоров'я, якщо у людини шкірна, харчова чи респіраторна хвороба.
  • втамовує біль і протидіє різним запаленням

ЯК РОЗДІЛИТИ М'ЯКОТЬ І НАСІННЯ:

  1. Вийміть насіння з кавуна та дайте йому висохнути, після чого його треба обсмажити на сковороді та помістити у герметичний контейнер
  2. Має пройти кілька днів, після чого насіння може стати чудовим варіантом для перекусу

Насіння кавуна дуже поживне та підійде для додавання у салати. Його єдина негативна характеристика — калорійність, бо в 100 гр продукту міститься 100 ккал.

Читайте також: Смакуйте в міру, або Про користь та шкоду баштанних