Чи можна їсти насіння кавуна?
- 29.08.2021, 20:35
- 9 555
Дослідники розповіли, чи приносить шкоду вживання насіння кавуна
Дослідники розповіли про наявність у кісточках кавуну вітамінів і мінералів, які несуть користь нашому здоров'ю. Про це повідомляє «Дивогляд».
За словами вчених, у цьому насінні є багато магнію, цинку, заліза, вітамінів групи В і ненасичених жирних кислот. Також відомо про такі якості насіння:
- допомагає людському організму боротися з бактеріальними та грибковими інфекціями
- позитивно впливає на здоров'я, якщо у людини шкірна, харчова чи респіраторна хвороба.
- втамовує біль і протидіє різним запаленням
ЯК РОЗДІЛИТИ М'ЯКОТЬ І НАСІННЯ:
- Вийміть насіння з кавуна та дайте йому висохнути, після чого його треба обсмажити на сковороді та помістити у герметичний контейнер
- Має пройти кілька днів, після чого насіння може стати чудовим варіантом для перекусу
Насіння кавуна дуже поживне та підійде для додавання у салати. Його єдина негативна характеристика — калорійність, бо в 100 гр продукту міститься 100 ккал.
Читайте також: Смакуйте в міру, або Про користь та шкоду баштанних