Передплата 2024 ВЗ

Коломойському заборонили продавати активи

  • 25.08.2021, 12:55
  • 605

Канцлерський суд штату Делавер (США) відхилив клопотання ексвласників ПриватБанку Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова і заборонив їм продавати активи

Коломойський та Боголюбов заявляли, що позов державного банку проти своїх колишніх власників має розглядатися в Україні, однак суд відмовив у задоволенні клопотання та продовжить розгляд, передає пресслужба ПриватБанку. Водночас суд призупинив провадження в окремій частині, допоки пов'язані судові процеси в Україні не будуть вирішені по суті.

«Також суд задовольнив клопотання ПриватБанку та виніс наказ про збереження активів (status quo order), яким наклав заборону на будь-які дії поза межами звичайної господарської діяльності з різноманітними активами відповідачів у США», — повідомили у банку.

Як відзначається, цей наказ є «гарантією надання позивачу належного забезпечення вимог на суму понад 600 млн доларів США, відшкодування яких він вимагає в рамках цього провадження».

Читайте також: ПриватБанк через газету повідомив Коломойського про ізраїльський позов, який стосується виведення $ 600 млн

Схожі новини