Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львівській опері відбудеться конкурс краси для заміжніх та успішних жінок

15 вересня, у Львівському оперному театрі відбудеться фінал конкурсу краси і талантів «Жінка Східна Європа/Всесвіт-Україна 2021»

Організатор проєкту — володарка титулу «Mrs.TOР of UNIVERSE 2018», національний директор конкурсу краси для жінок «Жінка Східна Європа/Всесвіт-Україна» Уляна Оксенюк.

Як розповіла для «ВЗ» Уляна Оксенюк, за почесні титули змагатимуться 14 жінок віком 25−45 років, які реалізували себе у материнстві, улюбленій справі та благодійності. Це титули «Mrs.Universe-Ukraine», «Women of the Universe- Ukraine», «Mrs. Europe-Ukraine».

Також одна з конкурсанток отримує особливий титул «Mrs. Lviv». Переможниця поїде представляти Україну на найпрестижніші конкурси краси Європи і світу — «Mrs. Universe», «Women of the Universe» і «Mrs.Europe».

Ведучий вечора — відомий блогер-інфлюенсер, експерт зі стилю Леонід Мартинчик. Уляна Оксенюк каже, що усі учасниці конкурсу танцюватимуть благодійний вальс. «Ще одна важлива мета проєкту — благодійність і підтримка людей, які потрапили у скрутну ситуацію, — наголошує пані Уляна. — Частина зібраних коштів від продажу квитків піде на лікування онкохворих матерів. Подія збере еліту Львова і відомих людей. Це буде цікава концертна програма, презентації фіналісток, виступи шоу-балету, унікальне б’юті-шоу».

Читайте також: «Мені такі шоу несимпатичні»

Схожі новини