Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Кредобанк – генеральний партнер фестивалю «Музика в старому Львові»

  • 16.08.2021, 18:08
  • 767

Кредобанк вже традиційно виступив генеральним партнером VIІІ Міжнародного музичного фестивалю «Музика в старому Львові», який відбувається 14-29 серпня 2021 року у партнерстві із  фестивалем «Музика у старому Кракові» та є важливою подією у сфері культурної співпраці України та Польщі.

Концепцією цьогорічного фестивалю «Музика в старому Львові» є представлення Львова як міста з особливим архітектурно-історичним ландшафтом, пам’ятками європейської культури та історії, традиціями, інтерактивними ідеями та креативними реаліями. Фестиваль складається з десяти унікальних подій, кожна з яких демонструватиме багатовимірність, різноманітність та унікальність музичної культури Львова. Це органні події, концерти духовної, давньої музики та всіма знані й улюблені класичні композиції у неповторних виконаннях відомих колективів і солістів.

Головними подіями цьогорічного фестивалю стали концерт «Шедеври класики про кохання» від оркестру «Віртуози Львова» у Митрополичих Садах собору Святого Юра, концерт «Віола да гамба» на унікальному музичному інструменті XVII століття від польського виконавця Рафала Горчинського, концерт органної музики композиторів різних епох від польського органіста Анджея Бялко, який виступить у Львові вперше, а також Присвята 30-річчю Незалежності України — оригінальна концертна програма оркестру «Віртуози Львова», квартету бандуристок «Львів'янки» та дуету «Бандурна розмова», що буде зіграна 24 серпня у Соборі святого Юра.

«Кредобанк підтримує чимало українсько-польських культурних проєктів, і фестиваль „Музика у старому Львові“ є однією із найбільших та найцікавіших таких подій. Ми раді, що саме з допомогою Кредобанку українська частина фестивалю виросла до яскравої та непересічної події, яка стала невід’ємною частиною музичного життя Львова та знайомить українців із найкращими виконавцями класичної музики з України та Польщі», -- говорить голова Правління, А Т «Кредобанк» Єжи Яцек Шугаєв.

З детальною програмою фестивалю можна ознайомитися на вебсайті Львівської філармонії.

Довідка:

АТ «КРЕДОБАНК» заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до банків іноземних банківських груп та входить до фінансової групи PKO Bank Polski — найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, один із найстійкіших банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (липень 2021 р.).

«КРЕДОБАНК» пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує роздрібних клієнтів та малий і середній бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм із мінімальними відсотками. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Пресслужба АТ «Кредобанк»

Схожі новини