Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Хочете роботу мрії? Летіть на Ібіцу

Правоохоронці острова Ібіца (Іспанія, Середземне море) шукають іноземців, які стануть "шпигунами" і повідомлятимуть поліцію про незаконні нічні заходи на Ібіці. Ці "шпигуни" матимуть роботу мрії: їм платитимуть за відвідування вечірок

Туристичний сезон на Ібіці відкрився у червні. А вже у липні на острові, відомому своїми дискотеками, різко зросла кількість випадків зараження коронавірусом. Тому в липні на Ібіці повністю заборонили заходи за участю людей з різних домогосподарств між 1-ю годиною ночі й 6-ю ранку.

Порушникам загрожує штраф — аж до 600 тисяч євро! Попри це, на багатьох приватних віллах острова Ібіца щоночі відбуваються масові імпрези…

Як повідомляє видання Diario de Ibiza, місцева поліція почала вербувати іноземців віком 30−40 років, які братимуть участь у незаконних нічних забавах та повідомлятимуть телефоном правоохоронців про те, де саме відбувається забава.

Набір «шпигунів» триває на Ібіці вже два тижні. Якщо ця програма принесе результати, її продовжать наступного туристичного сезону.

Читайте також: У заповіднику «Древній Звенигород», що за 25 кілометрів від Львова — старт туристичного сезону

Схожі новини