Передплата 2024 ВЗ

Лабрадор став нянею для сімох котиків

Британців розчулила пригода, яка сталася у притулку для бездомних тварин “Баттерсі”. Головним її героєм виявився чорний лабрадор Берті

Одного разу головна мед­сестра цього звіринця пані Рейчел підібрала на узбіччі сі­мох кошенят. Їх хтось поки­нув напризволяще. Сиріт за­брали додому, де у господині жив інший колишній «безхать­ко» — річного віку собака Берті. Він відразу узяв на себе значну частину турбот про новоселів. Зігрівав їх своїм теплом, обли­зував, показував, куди треба іти їсти, розважав. Навіть при­вчав пухнастиків ходити у туа­лет.

З часом котики стали цілком самостійними, Рейчел пере­дала їх у притулок «Баттерсі», а звідти їх по своїх домівках ро­зібрали інші добрі люди. Вони навіть не здогадувалися, як нелегко складалася доля цих нявчиків.

Медсестра була захоплена своїми вихованцями. Особли­во раділа за Берті. Колись цей лабрадор пережив особис­ту драму. Коли ж вона спіткала кошенят, зробив усе, щоб без­притульні не почувалися само­тніми. А коли вони покинули його домівку, здається, почав сумувати за цим гамірним то­вариством…

— Я з великим трепетом спо­стерігала за колись врятова­ним Берті, який згодом допо­міг мені рятувати інших тварин, — каже Рейчел. — У цьому вчинку Берті є щось надзвичайне.

Читайте також: Один водій збив собаку, інший його врятував

Схожі новини