Передплата 2024 «Добра кухня»

Левам – подбати про здоров’я: гороскоп на тиждень

  • 16.08.2021, 12:00
  • 697

Гороскоп з 16 по 22 серпня

ОВЕН. Багатьом Овнам цього тижня усміх­неться удача. Можливо, ви відчуєте при­плив активності або опинитеся в центрі ува­ги. Це сприятливий час для того, щоб привернути увагу до своєї персони, а також завоювати симпа­тії аудиторії, якщо ваша діяльність належить до пу­блічних професій. У фінансових питаннях можливі несподівані несприятливі зміни.

ТЕЛЕЦЬ. Тельці мають шанс отрима­ти таємне заступництво, підтримку, яка може допомогти в реалізації професій­ної мети. Сприятливий тиждень для тих, чия діяль­ність пов’язана з творчістю. На вас чекає поїздка. У домашніх і сімейних справах усе спокійно. Період сприятливий для занять таємними науками.

БЛИЗНЮКИ. Тиждень сприяє встановленню дружніх зв’язків, закордонних контактів. Уда­ча буде на вашому боці, якщо уникатимете необдуманих рішень, авантюрних і нежиттєздатних проєктів. Ретельно фільтруйте інформацію, щоб не стати жертвою помилок або обману. Вільні Близнюки мають шанс на романтичне знайомство.

РАК. Робота обіцяє бути вигідною. Для ам­бітних представників цього знака настає хо­роший час; на вас чекає досягнення у про­фесійній діяльності, дехто отримає підвищення. Раки зможуть розраховувати на таємне заступни­цтво і підтримку старших за посадою. Для бізнесу тиждень не можна назвати сприятливим. Необду­мані фінансові рішення призведуть до збитків.

ЛЕВ. Не дуже сприятливий тиждень для людей зі слабким здоров’ям. Уразливі ен­докринна і лімфатична системи. Емоцій­ний стан далекий від позитиву. У цей час психо­логічні проблеми можуть вийти на перший план. Важливо звернути увагу на правильність харчуван­ня; можуть з’явитися нові харчові пристрасті, не за­вжди корисні. Через нестачу бадьорості і позитив­них емоцій можливий потяг до калорійнішої їжі.

ДІВА. Непоганий тиждень. Емоційний на­стрій в основному позитивний. Але є схиль­ність до необережності, підвищеної імпульсивності, що нерідко призводить до нещасних випадків, травм і раптових захворювань. Тому пері­одично необхідно знижувати темп життя і відпочи­вати в тихій спокійній обстановці.

ТЕРЕЗИ. Тиждень неоднозначний, все зале­жить від загартування організму, його стій­кості до стресів. Важливе правильне хар­чування, ваш організм може відчувати потребу у вітамінах і мінеральних речовинах, наприклад, у кальції. Найбільш уразливі зуби, кістки, колінні су­глоби, кровотворна система. Бажано уникати алко­голю і перевіряти продукти на свіжість.

СКОРПІОН. Можете отримати прибуток за­вдяки допомозі друзів, заступництву, а та­кож завдяки власній інтуїції і творчому підхо­ду до вирішення робочих завдань. Успіх можливий в юриспруденції, викладанні, організації подорожей, технічних спеціальностях. У середині тижня мож­на вдало змінити роботу. На вихідних можуть добре заробити стилісти, перукарі, дизайнери.

СТРІЛЕЦЬ. Будьте обережнішими при вкладенні коштів, придбанні дорогих речей і оформленні кредитів. Можуть бути помил­ки або навмисний обман. Ймовірні розбіжності з близькими через гроші. Фінансові клопоти можуть бути пов’язані з дорожніми пригодами. Це поїздки, що вимагають витрат. Краще не приймати важли­вих рішень цього тижня.

КОЗЕРІГ. На вашу фінансову сферу впли­нуть інші люди. Важливе ваше вміння вес­ти переговори, знаходити прихильників і знешкоджувати супротивників. Помилки і похибки можуть призвести до збитків. Особливо обережни­ми треба бути у середині тижня. Важливо поверну­ти борги, врегулювати розбіжності, що стосуються матеріальної сфери.

ВОДОЛІЙ. Тиждень напруженої роботи. Це єдина можливість ліквідувати прогалини в бюджеті і розрахуватися з боргами. Бага­то що залежить від професійної майстер­ності, але більше від старанності і послідовності в роботі.

РИБИ. Ви налаштовані на розваги, вам на­бридли нудні будні і хочеться свята. Але грошове питання все ж актуальне, а тому доведеться добре подумати, як зберегти і примно­жити власні кошти і як їх правильно витратити. Не виключено, що чимала сума піде на речі, що вам не дуже потрібні, але вони грітимуть душу. Не бажано щось купувати і продавати 18 серпня.

Читайте також: Які фінансові зміни чекають на знаків Зодіаку найближчим часом — астрологи

Схожі новини