Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Купила лотерейний квиток для розваги і виграла мільйон

  • 07.08.2021, 09:55
  • 560

Мешканка Сполучених Штатів Америки виграла мільйон доларів. Жінка купила “щасливі” лотерейні квитки, аби розважитися, бо її авіарейс затримали

Про це повідомляє Associated Press.

51-річна Анджела Каравела зі штату Міссурі засумувала через скасування свого рейсу. Щоб якось розважитися в очікуванні польоту, вона вирішила зайти в супермаркет і взяти кілька скретч-білетів. І Фортуна їй усміхнулася: один з лотерейних квитків виявився виграшним і «подарував» їй майже мільйон доларів США.

«У мене було відчуття, що після того, як мій рейс несподівано скасували, має відбутися щось дивне. Я купила кілька скретч-квитків, щоб згаяти час, і ось так я виграла один мільйон доларів», — розповіла жінка.

Фактично жінка отримала не мільйон, а 790 тисяч доларів. Американка вирішила отримати свій виграш у форматі одноразової виплати, з якої також потрібно було платити податки.

Пізніше пощастило і магазинчику, де Анджела купила щасливий квиток, тому що представники лотереї виплатили йому бонусну комісію 2000 доларів.

30-доларовий скретч-розіграш під назвою The Fastest Road, який виграла Каравела, запустили в лютому 2020 року. Він складається зі 155 головних призів у розмірі 1 мільйона доларів, а також багатьох інших грошових виграшів на загальну суму понад 948 мільйонів доларів.

Читайте також: Virgin Galactic розіграє квиток у космос: умови лотереї

Схожі новини