Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Мати Кузьми Скрябіна у відеозверненні просить президента про допомогу (відео)

  • 05.08.2021, 20:05
  • 1 629

Мати Андрія Кузьменка записала відеозвернення до Володимира Зеленського, де просить у президента захисту: власник студії звукозапису намагається привласнити права на пісні її сина

Через ганебну поведінку керівництва ТОВ «Мун рекордс», власником якого є Андрій Пасічник, Ольга Кузьменко звернулася до небайдужих та до президента Володимира Зеленського, який особисто знав Андрія і працював із ним.

«Шановний Володимире Олександровичу, прошу допомоги та підтримати у боротьбі за чесні права, які належали моєму синові. Ви, як ніхто, знаєте що таке інтелектуальна власність, і як важко захиститися від усіх тих, хто хоче поживитися на чужій праці», — звертається жінка.

За її словами, каламутить воду Андрій Пасічник в YouTube-каналі гурту. Так, почали з’являтися скарги про порушення авторських прав на деякі відеокліпи Кузьми. Через це канал може бути заблокованим без права його відновлення, зауважує пані Ольга.

Щоб реалізувати задумане, очільник студії вдався до ницого вчинку. Він використав колишніх учасників гурту, які, у свою чергу, передали ліцензії йому на деякі твори.

«Задумайтесь і зупиніться, якщо маєте хоч якусь повагу до Кузьми!» — додала мати загиблого музиканта.

Читайте також: Список артистів до Дня Незалежності: цікавіше, хто туди не потрапив

Схожі новини