Передплата 2024 «Добра кухня»

Невакциновані вчителі Греції втратять частину зарплати й будуть відсторонені від роботи – ЗМІ

  • 02.08.2021, 16:00
  • 620

Відмова грецьких викладачів від вакцинації або регулярного тестування на коронавірус потягне за собою відповідні наслідки

Про це повідомляє «Європейська правда».

За даними джерел видання, нові правила, що розробляються грецьким міністерством для забезпечення безпечного навчального року з вересня як в школах, так і в університетах, стосуватимуться всіх адміністраторів і викладачів, як постійних, так і тих, хто працює за контрактом.

Відповідно до цих положень, крім скорочення заробітної плати, постійний педагогічний персонал також може бути відсторонений від роботи без збереження заробітної плати до тих пір, поки не пройде вакцинацію, у той час як тимчасовому персоналу можуть призупинити контракт.

Постійні співробітники та співробітники, що працюють за контрактами, також зіткнуться із втратою балів в системі цивільної служби, що відіб'ється на їхній перспективі просування службою або працевлаштуванні.

В останні тижні у Греції зростає кількість інфекцій, що змусило уряд зобов'язати до вакцинації медичних працівників та співробітників будинків для літніх людей. Також були запроваджені нові обмеження по всій країні, у тому числі дозволено тільки вакцинованим клієнтам відвідувати в приміщеннях ресторани та клуби.

Читайте також: Незабаром Україна буде змушена впроваджувати обмеження для невакцинованих, — «слуга народу» Радуцький

Схожі новини