Передплата 2024 «Добра кухня»

Світоліна не стримала емоцій після здобуття "бронзи": яскраві фото

  • 31.07.2021, 17:55
  • 688

Еліна Світоліна – бронзова призерка Олімпіади-2020. У Токіо українська тенісистка здобула обіцяну медаль

26-річна тенісистка принесла у скарбничку України п'яту бронзову медаль. Еліна Світоліна переписала історію українського тенісу. До цього Україна не вигравала медалей в тенісі на Олімпійських іграх, повідомляє 24 канал.

Шоста ракетка світу віддала стартовий сет Олені Рибакіній. Але вчасно «прокинулась» у другому. Українка створила справжнє диво на корті, здійснивши камбек. Переможець партії вирішувався на тай-брейку, у якому Еліна була кращою.

Все вирішувалось у третьому сеті, де тенісистки показали рівну гру. Світоліна продемонструвала український характер та на морально-вольових вирвала «бронзу» у суперниці.

Читайте також: Дзюдоїстка Білодід поділилася емоціями після здобуття «бронзи»

Після останнього розіграшу Еліна зі сльозами на очах впала на корт. Вона не могла повірити у те, що нарешті такий довгий шлях завершився омріяною та обіцяною нагородою для нашої країни. Рибакіна традиційно привітала українку та покинула корт у повному розчаруванні.

У післяматчевому коментарі Еліна відзначила, що провалила перший сет, але змогла зібратись та здобути перемогу. Такого «валідольного» матчу Україна вже давно не бачила.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Схожі новини