Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Що приготувати з листкового тіста

  • 26.07.2021, 20:30
  • 6 819

Випічка може бути не лише дуже смачною, а й надзвичайно простою в приготуванні. Достатньо лише придбати листкове дріжджове тісто

Слойки без начинки

1. Розкачайте розморожене тісто в пласт товщиною в 3 мм.

2. Поріжте його фігурним ножем на невеликі прямокутники. Перекрутіть кожен шматочок посередині, отримавши таким чином симпатичний бант.

3. Застеліть деко пекарським папером. Розкладіть на ньому бантики на невеликій відстані один від одного.

Випікайте їх 20 хвилин при температурі 180 ° С.

Гарячі слойки можна посипати цукровою пудрою

Ароматні пиріжки

1. Розкачайте тісто у пласт товщиною півсантиметра.

2. Поріжте основу на прямокутники. На серединку кожного покладіть ложку цукру.

3. Обкачайте промиту і перебраний малину в крохмалі. Це потрібно для того, щоб пиріжки не «потекли» від соку начинки.

4. Викладіть на кожен шматочок тіста по кілька ягід, закріпіть краї заготовок і покладіть їх на присипаний борошном пергамент.

Десерт треба випікати при температурі 220ºС. Ароматні пиріжки до чаю будуть готові через 20 хвилин. Їх можна прикрасити цукровою пудрою.

Рогалики з сиром

1. Сир потрібно нарізати на довгі брусочки. Тісто розкачати в шар товщиною 4 — 5 мм і порізати на трикутники.

2. Біля одного краю кожної заготовки покласти сир, присипати його спеціями з суміші італійських трав і загорнути трикутники рулетиками. Їх можна трохи обмазати яйцем і прикрасити кунжутом.

3. Рогалики потрібно поставити в розігріту духовку. Температура випікання — 200ºС. Ніжну і дуже смачну закуску слід виймати з духовки вже через 15 хвилин.

Читайте також: Як приготувати надзвичайно смачний чорничний пиріг зі сметанною заливкою

Схожі новини