Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Заразився коронавірусом. Аби пустили до літака, вбрався як... дружина

Афера вдалася!

У Індонезії (острівна держава у Південно-Східній Азії, абсолютна більшість населення сповідує іслам) чоловік, інфікований коронавірусом, дуже хотів полетіти зі столиці Джакарти до міста Тернате, де живе. Однак на борт літака в Індонезії пускають тільки тих пасажирів, що мають негативний ПЛР-тест на ковід… Що ж робити?

Як повідомляє CNN, чоловік вирішив зобразити… свою дружину. Задля цього одягнув нікаб (мусульманський жіночий одяг, що закриває усе тіло й майже все обличчя), а також показав службовцям аеропорту Джакарти посвідчення особи своєї дружини та її негативний ПЛР-тест.

Як не дивно, афера вдалася! Чоловік зайняв своє місце у літаку, і лайнер здійнявся у небо. Якби так і сидів, то, ймовірно, усе для цього пасажира закінчилося б успішно. Однак чоловік пішов у туалет — вирішив переодягнутися. І стюардеса помітила: заходила в туалет жінка в нікабі, а вийшов із туалету мужчина в чоловічому одязі!

Після посадки літака хитрим індонезійцем зайнялася поліція. Його відвезли додому, де перебуває у примусовій ізоляції. Коли її термін завершиться, проти чоловіка висунуть звинувачення.

Читайте також: Об’їхав увесь світ, а кохання знайшов у Пустомитах

Схожі новини