Передплата 2024 ВЗ

"Золоті колоски" з Миколаєва над Дністром

На Львівщину їде завойований кубок всеукраїнських змагань

Чемпіонами республіканських змагань «Золотий колосок України», які відбувалися у Скадовську Херсонської області, стали юні футболісти з міста Миколаєва на Львівщині.

За нагороди боролися майстри шкіряного м'яча 2009−2010 р.н. із 18 регіонів. Львівщину представляли вихованці Миколаївської ДЮСШ. Підопічні Романа Ченя та Андрія Леськіва у фіналі з рахунком 3:0 перемогли однолітків із Баштанки Миколаївської області. Взяли у них своєрідний реванш за осічку у груповому турнірі (1:2).

Юні миколаївські футболісти у момент тріумфу на всеукраїнському турнірі. Фото Ірини Леськів
Юні миколаївські футболісти у момент тріумфу на всеукраїнському турнірі. Фото Ірини Леськів

А перед тим юні галичани здолали опір однолітків із міста Добропілля Донецької області, Могилів-Подільського (Вінницька область), Сновська на Чернігівщині. Впевнено перемогли і господарів турніру.

Персональний приз привезе завтра додому кращий бомбардир змагань — миколаївець Максим Москвітін. Вісім разів талановитий форвард вражав ворота суперників.

— Наші хлопці набралися у Скадовську багатьох позитивних вражень, — розповів кореспонденту «Високого Замку» один із наставників Андрій Леськів. — Хоча щодня проводили по дві гри, встигали покупатися у морі (дехто побував на ньому вперше, як і вперше наживо, не з підручників, побачив медуз і крабів), відвідали аквапарк.

Фото Ірини Леськів
Фото Ірини Леськів

Свої нагороди для «золотих колосків» готують у Миколаївській міській територіальній громаді. Про це нашому виданню повідомив завідувач сектору молоді і спорту міськради Іван Наконечний. Привітання чемпіонам відразу після успішного фіналу надіслав голова громади Андрій Щебель.

Читайте також: Новий футбольний сезон України відкриється на «Арені Львів»

Схожі новини