Передплата 2024 ВЗ

Максимальний комфорт: синоптики потішили прогнозом на 24 липня

  • 23.07.2021, 20:50
  • 565

Погода в Україні у суботу, 24 липня, буде сонячною та теплою. Грози та потужні дощі нарешті покинуть територію нашої країни. Спеки метеорологи теж не прогнозують: стовпчики термометрів не повинні перетнути позначку +30 градусів

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Жителям усіх українських областей 24 липня обіцяють безхмарне небо та ані краплинки дощу. Отож, парасольки та дощовики можна залишити вдома.

У середньому температура в Україні коливатиметься у межах +23…+28 градусів. Найнижчі показники на Івано-Франківщині та Буковині — +23…+25. Найвищі — +26…+28 — у Чернігівській та Київській областях, а також на Півдні та у Центрі.

Також метеорологи попередили про небезпечні погодні умови. Так, на Волині, Житомирщині, Донецькій, Луганській, Харківській областях та у Криму — надзвичайна пожежна небезпека.

У столиці 24 липня теж не обіцяють опадів ані вдень, ані вночі. Повітря прогріється до +26…+28 градусів. Швидкість вітру сягатиме 3−8 метрів на секунду.

«Субота та неділя подарують багато сонця, опади малоймовірні, найімовірніші — розкішні білі купчасті хмарки. Милуйтеся»,
— втішила українців синоптикиня Наталка Діденко.

Схожі новини