Передплата 2024 «Добрий господар»

Позика онлайн на карту без відмови - де реально отримати термінову фінансову допомогу?

  • 22.07.2021, 14:03
  • 863

Відмова клієнту в кредитуванні - звичайна практика українських банківських організацій.

Проблеми можуть виникнути з найрізноманітніших приводів — відсутність офіційного місця працевлаштування, квартири, машини, які можна надати в якості застави, недостатньо великий розмір регулярного грошового доходу або низька якість кредитної історії. Що робити звичайному позичальнику в такій ситуації? Позика онлайн на карту без відмови на особистий рахунок в мікрофінансової організації.

Позика онлайн на карту без відмови і дзвінків в МФО — міф чи реальність?

Мікрофінансові організації — швидка та зручна альтернатива неповоротким і повільним банкам. На відміну від останніх, взяти миттєві кредити онлайн без відмови в Україні можуть практично всі клієнти — відсоток схвалення значно перевищує 90%. Розраховувати на допомогу можуть пенсіонери, студенти, фрілансери, тимчасово непрацюючі особи, домогосподарки та інші категорії позичальників.

Крім того, МФО мають і інші «козирі в рукаві»:

  • отримати кредит на карту без відмов можна всього за кілька хвилин, використовуючи свій смартфон або комп'ютер;
  • мінімальний пакет документів — для видачі моментального мікрокредиту користувачеві знадобиться тільки паспорт та ІПН, без довідки, поручителів або застави;
  • ніяких надокучливих дзвінків із запитаннями від операторів — людський фактор зведений до мінімуму;
  • цілодобова робота без вихідних — отримати гроші на картку без відмов можна в найбільш потрібну хвилину дня або ночі;
  • дострокове закриття мікро позики — погасити борг можна в будь-який момент без сплати штрафу;
  • можливість пролонгації заборгованості — швидкий кредит на карту без відмов можна виплатити пізніше, продовживши термін дії договору.

Скільки я можу взяти в борг?

Мікропозика без відмови може бути отримана будь-яким громадянином нашої країни з внутрішнім паспортом та ІПН у якого є мобільний телефон і електронна пошта. Вік позичальника ролі не грає — миттєву виплату можуть оформити особи від вісімнадцяти до сімдесяти років. Сума позики може становити максимум 15−25 тисяч грн на термін до одного місяця, але першого разу клієнт зможе взяти до 5 тисяч — компанії необхідно впевнитися у вашій надійності. Важливою характеристикою угоди є відсоток — деякі лідери ринку, такі як Cashberry, пропонують новачкам промокодом з супервигідними умовами — мікрокредит всього під 0,01%.

Як оформити терміновий кредит у МФО?

Для отримання фінансування позичальникові необхідно на головній сторінці сайту або в мобільному додатку вибрати суму та термін повернення безвідмовної позики в калькуляторі, пройти реєстрацію Особистого кабінету і заповнити анкету. В процесі заповнення необхідно вказати повний набір необхідних даних — це підвищить ймовірність позитивного рішення.

Крім того, буде потрібно верифікувати банківську картку, вказавши в якості контрольного коду розмір тимчасово замороженої на її балансі суми. Після цього заявка відправляється на перевірку. Якщо ви використовували власні документи та карту, а помилок в анкеті не виявлено — в Особистий кабінет буде надіслано кредитний договір, який необхідно підписати унікальним кодом з СМС-повідомлення. Після підписання гроші будуть зараховані на особистий рахунок клієнта протягом 1−2 хвилин.

Як погасити борг?

Погасити мікро кредит банківською карткою — найшвидший і найпростіший спосіб закрити борг. Для цього необхідно зайти в Особистий кабінет, вказати суму, що складається з основного тіла кредиту та нарахованих відсотків, реквізити карти та натиснути на кнопку «Оплатити». У разі необхідності можна внести на рахунок МФО готівкові кошти, використовуючи касу банку або термінали популярних платіжних систем, але термін зарахування такої транзакції залежить від швидкості обробки операцій усіма учасниками угоди.