Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Люди на Луганщині зустрічали наших військових з українськими прапорами, - Порошенко про звільнення Попасної і Сєвєродонецька

  • 22.07.2021, 09:50
  • 611

Сім років тому українські воїни звільнили Попасну і Сєвєродонецьк. П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» згадує, як місцеві мешканці зустрічали воїнів-визволителів

«Жителі Сєвєродонецька та Попасної вийшли зустрічати наших військових, які звільнили міста, з українськими прапорами та вигуками: „Слава Збройним силам України! Слава Україні! Дякуємо!“. Це було дійсно свято, якого чекали: повернення додому», — пише Порошенко у Facebook.

«22 липня 2014 року українськими військовими були здійснені дві блискучі операції: практично без бою звільнили Попасну та після запеклої перестрілки — Сєвєродонецьк. Так реалізація мого наказу про контрнаступ дозволила нам звільнити дві третини окупованих територій Донеччини та Луганщини», — нагадав Петро Порошенко.

«Слава героїчному подвигу підрозділів Нацгвардії, Збройних Сил України, добровольчих батальйонів. Вічна пам’ять загиблим», — пише п’ятий Президент.

Читайте також: «Крок за кроком ми звільняли Луганщину і Донеччину»

Схожі новини