Передплата 2024 ВЗ

Лев опиниться у незручних ситуаціях: гороскоп на тиждень

  • 26.07.2021, 12:00
  • 584

Гороскоп з 26 липня по 1 серпня

ОВЕН. Сприятливий період для того, щоб почати щось нове. Але перед цим переконайтеся у тому, що маєте однодумців, які допоможуть у разі чого. Наприкінці тижня ймовірні зу­стрічі зі старими друзями, до яких ви не будете готові. Вони змінять ваше життя.

ТЕЛЕЦЬ. Розбіжності і неба­жання йти на поступки при­зведуть до конфліктів у вашій родині. Вам доведеться стати мирот­ворцем, інакше конфлікт виявиться затяжним. Не буде тішити фінансове становище. Можуть терміново знадо­битися гроші.

БЛИЗНЮКИ. У тих, хто хворий, настане полегшення. Хто загруз у боргах — отримає велику суму гро­шей. А хто був нещасливий у ко­ханні, знайде своє щастя. Це сприятли­вий тиждень, що принесе чудові новини.

РАК. Спробуйте знайти творчий підхід для вирішення завдань, які поставить перед вами керівни­цтво. Будьте готові до того, що на них до­ведеться витратити чимало часу. Добре думайте і зважте всі «за» і «проти» під час підписання важливих документів.

ЛЕВ. Цього тижня бійтеся не­зручних ситуацій, в яких може­те опинитися. А їх буде багато! Спробуйте повеселитися разом з інши­ми, щоб скинути напругу. Непростий тиждень для тих, хто працює з людьми. Настрій буде жахливий, тому ввічливістю ви відрізнятися не будете.

ДІВА. Час вирішувати побутові питання. Саме зараз можна тис­нути на чоловіка (дружину) і про­сити про ті послуги, від яких він (вона) раніше відмахувалися. Тиждень сприятливий для ремонту. Не пошко­дуйте на це грошей. Трохи пізніше у вас з’явиться непоганий шанс заробити!

ТЕРЕЗИ. Гроші будуть текти до вас рікою, але так само швидко будете їх витрачати. Не пережи­вайте, що фінанси у вас довго не затри­муються. Так треба. Оптимізм вас не по­кидатиме у цей період. Поділіться ним зі своєю сім’єю. Хтось у вас вдома потре­бує підтримки.

СКОРПІОН. Тривоги і хвилюван­ня можуть очікувати на вас через ситуацію, в яку потрапить ваша близька людина. Липень для вас був непростим, тому постарайтеся в остан­ній його тиждень відпочити і набрати­ся сил.

СТРІЛЕЦЬ. Активізуються ваші недоброзичливці. Про вас мо­жуть поповзти неприємні чут­ки. Ігноруйте усе. Закохані Стрільці за­будуть про все на світі. На жаль, і про роботу теж. Будьте напоготові, інакше маєте всі шанси позбутися хорошого місця.

КОЗЕРІГ. Ризикуєте потрапити під вплив іншої людини. Просіть поради і приймайте допомогу тільки від близьких людей. Козерогам зі слабким серцем краще кілька днів про­вести в тиші і спокої. Особливо це стосу­ється 27 і 28 липня.

ВОДОЛІЙ. У вас накопичилося безліч справ. Щоб вони раптово не впали вам як сніг на голову, займіться ними зараз. Ви розвинете небувалу активність. Скористайтеся цим і для вирішення виробничих питань.

РИБИ. Не сидіть вдома! Від­відуйте заходи, ходіть у теа­три, не відмовляйтеся від зу­стрічей з друзями. Велика ймовірність зустріти супутника життя! Тиждень травмонебезпечний, тому будьте обе­режні і відмовтеся від активних видів спорту.

Читайте також: У кожного свій коник: назвали шкідливі звички знаків Зодіаку

Схожі новини