Передплата 2024 ВЗ

Олімпіада у Токіо: кількість "ковідних" учасників зростає

  • 20.07.2021, 15:55
  • 537

Спортсменам і членам команд, які прибули на виступи в рамках літніх Олімпійських ігор у Токіо, не вдалося уникнути заражень коронавірусом. Спочатку випадки фіксувалися в аеропорту або в місцях попереднього розміщення збірних, проте пізніше COVID-19 виявили і в Олімпійському містечку

Як повідомляють організатори ОІ-2020 у вівторок, 20 липня, на коронавірусну інфекцію захворіло ще дев'ять осіб, серед них є спортсмен. Загалом серед організаторів турніру та приїжджих виявили 71 випадок захворювання.

На сайті оргкомітету «Токіо-2020» 18 липня опублікували звіт, в якому стверджувалося, що коронавірус зафіксували серед іноземних спортсменів, які проживають як в Олімпійському містечку, так і за його межами.

Позитивні тести на коронавірус також отримали семеро осіб, пов'язаних із проведенням змагань.

Читайте також: Олімпійські ігри у Токіо відбудуться без глядачів, — ЗМІ

Про перший випадок зараження коронавірусом в Олімпійському містечку стало відомо 17 липня. Хворим виявився один зі спортсменів.

Крім того, COVID-19 підтвердили у допоміжного персоналу збірних Нігерії та Росії. Водночас 14 липня в місті Мунаката (Японія) ізолювали жіночу збірну Росії з регбі через хворого на коронавірус масажиста.

Нагадаємо, Олімпійські ігри відбудуться в Токіо з 23 липня по 8 серпня. З 24 серпня по 5 вересня планується провести Паралімпіаду.

Схожі новини