Передплата 2024 «Добра кухня»

У кожного свій коник: назвали шкідливі звички знаків Зодіаку

  • 19.07.2021, 20:35
  • 13.8K

Хочете – вірте, а хочете – ні, але наші згубні пристрасті залежать від зірок

Характер людини тісно пов`язаний із зодіакальним колом, пише Starhit. Кожен знак має свої слабкості, які ускладнюють життя, але з якими можна і треба боротися.

Овен

Овни імпульсивні та хоробрі, їм подобається ризикувати життям. Через упертість не можуть відмовитися від шкідливих звичок. Часто курять та вживають алкоголь.

Телець

Цей знак напрочуд стійкий до спокус, але також має свої слабкості. Тельці люблять поласувати смачненьким. Через це вони страждають від зайвої ваги та хвороб шлунково-кишкового тракту. Також Тельці залежні від телебачення, що призводить до погіршення зору і падіння самооцінки.

Близнюки

Як і більшість повітряних знаків, Близнюки схильні до куріння. Вони також часто вважаються адреналіновими наркоманами, які не можуть жити без відчуття небезпеки.

Рак

Раки — мрійливі натури, які не вміють себе стримувати. Коли вирують пристрасті, вони можуть напитися і наробити дурниць. Свій гнів та смуток заїдають солодким, що шкодить фігурі.

Лев

Леви гарячкові від природи і саме тому стають жертвами азартних ігор і різноманітних авантюр. Звикли жити по-панському, тому багато грошей викидають на вітер.

Діва

Вони дуже засмучуються, якщо задумане не збувається. Їхній перфекціонізм може стати причиною алкоголізму або наркоманії.

Терези

Їх лякає реальність, тому вони часто зловживають алкоголем і наркотиками. Вразливі Терези схильні до депресивних розладів і неврозів, що може призвести до аутоагресії, зокрема до селфхарму.

Скорпіон

Скорпіони витрачають багато грошей на одяг і ресторани, аби справити враження на партнера. Вони не вважають куріння шкідливою звичкою, а впевнені, що це модно.

Стрілець

Часто залежні від алкоголю та уваги протилежної статі. Їх навіть можна назвати сексоголіками, настільки вони пристрасні. Полюбляють алкогольні напої та не відмовляються від легких наркотиків.

Козеріг

Вони рідко мають шкідливі звички, оскільки піклуються про своє здоров'я. Однак багато представників цього знака страждають від анорексії або булімії, і все заради того, щоб залишатися стрункими.

Водолій

Цей знак жадає нового, тому не проти поекспериментувати з наркотиками. Також Водолії часто зациклюються на певних ідеях, тому легко стають членами сект і культів. Якщо цей знак чимось захопився, то все — пиши пропало.

Риби

Це головні марнотрати Зодіаку. Із задоволенням куплять все, навіть те, що ніколи не знадобиться.

Схожі новини