Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Росії вдруге за місяць зник пасажирський літак: на борту перебували діти

  • 16.07.2021, 16:25
  • 772

У районі російського міста Томська зник пасажирський літак Ан-28

Як пише ТАСС, попередньо відомо, що на борту судна перебуває 17 осіб, зокрема четверо дітей. Як повідомило джерело, у зниклого літака спрацював аварійний радіомаяк, координати можливого місцеперебування Ан-28 вже встановлені.

У Сибірському рятувальному центрі повідомили, як пише «Дождь», що Ан-28 здійснював рейс з міста Кедровий до Томська. Попередньо, літак належить авіакомпанії «Сибірська легка авіація», відзначає «Інтерфакс».

Джерело агентства припускає, що літак міг зробити жорстку посадку у Бакчарському районі Томської області.

Читайте також: Російська радіостанція-привид: чому її називають «рукою мерця»?

ОНОВЛЕНО: за інформацією Telegram-каналу 112, причиною катастрофи стала відмова двигуна. Льотчики змогли посадити літак на відкритий майданчик посеред тайги.

Вертоліт з медиками і рятувальниками, які вирушили на пошуки і допомогу АН-28, приземлився в місці жорсткої посадки літака. Додатково з Томська будуть направлені вертольоти для евакуації пасажирів.

За попередніми даними, серед пасажирів та екіпажу є постраждалі, їх доставлять до лікарні. Зокрема, пілот Анатолій Притков отримав перелом ноги.

Нагадаємо, це вже другий цього місяця інцидент із пасажирським літаком Ан у Росії. 6 липня на Камчатці розбився літак Ан-26, який виконував рейс зі столиці регіону — Петропавловська-Камчатського — в адміністративний центр Коряцького округу — селище Палану. Загинули всі 28 людей, які перебували на борту. За попередніми результатами розслідування, причиною трагедії стала помилка екіпажу.

Схожі новини