Передплата 2024 «Добрий господар»

La femme fatale: найнебезпечніші жінки за знаком Зодіаку

  • 15.07.2021, 20:35
  • 6 462

Ви впевнені, що ваш коханий ніколи не піде до іншої? Практика показує, що в деяких випадках від чоловіка нічого не залежить. Є жінки, які під маскою «овечки» ховають фатальну розлучницю, і виявити їх можна за знаком Зодіаку

Про це розповідає UkrMedia.

5 місце — Рак

У скромних і ніжних жінок-Раків є свій темний бік — вони відбивають чужих чоловіків, причому так майстерно і непомітно, що навіть причепитися ні до чого. Спочатку це швидкоплинний флірт, потім просто симпатія, згодом легка дружба, а там і до кохання недалеко. Тактика Раків елементарна — це ніжність, турбота, чарівність, уміння зачарувати і трохи терпіння.

4 місце — Близнюки

Близнюки — наймиліші, найпривабливіші і найкращі жінки, але це тільки на перший погляд. Жінки-Близнюки інтелектуально розвинені, вони вміють спілкуватися з ким завгодно і на будь-які теми. Дуже лукаві натури: такі кажуть про одне, а роблять зовсім інше.

Якщо Близнюки хочуть відбити чоловіка, вони можуть здружитися із суперницею, намагатися всіляко допомогти їй поліпшити стосунки. Але підсумок завжди один: здобувши довіру, Близнюки забовтують чоловіка і забирають його собі.

3 місце — Терези

Жінки-Терези діють хитро. Поставивши за мету дістати чоловіка, вони починають активно дружити з конкуренткою, його жінкою. Такі дами випадково приходять в гості, дають поради і таємно маніпулюють.

Терезам вистачить п'яти хвилин наодинці з чоловіком, щоб «випадково» розповісти про всі помилки і недоліки суперниці, видати її секрети і натякнути коханому, що його дівчина/жінка його просто використовує.

2 місце — Скорпіон

Перед вами справжні вовчиці в овечій шкурі. Нещадні, хитрі й підступні, але страшенно розумні і привабливі. Жінки-Скорпіони завжди випромінюють особливу енергетику, а якщо вже вони вирішили закохати в себе чоловіка, то будуть просто чарівними. Вони одружать на собі будь-якого, тому ніколи не шукають дружби з конкурентками, а відразу воліють переходити до активних дій. І немає жодних шансів врятуватися від їхнього полону.

1 місце — Овен

Жінки-Овни в пошуках любові — ракети, що летять до мети. Їхній впевненості можна лише позаздрити, і, як ви розумієте, вони досягають своїх цілей.

Овни нічого нічого не приховують: вони будуть фліртувати з чоловіком на очах у його ж жінки, а потім виявиться, що «ви все неправильно зрозуміли». Тиждень тому чоловік випив із жінкою-Овном чашечку кави, вчора підкинув її до будинку (адже по дорозі було), а сьогодні… Сьогодні це вже її чоловік.

Схожі новини