Передплата 2024 «Добра кухня»

Кулеба розповів деталі про зустріч Зеленського з Тихановською

  • 11.07.2021, 18:15
  • 553

Зустріч президента України Володимира Зеленського та лідера демократичної опозиції Білорусі Світлани Тихановської мала неофіційний характер

Як повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на главу українського МЗС Дмитра Кулебу, зустріч відбулася на одному з протокольних заходів Конференції реформ в Україні. Тихановська була його учасницею.

«Під час неформального спілкування вона підійшла до президента України Володимира Зеленського, представилася і подякувала за те, що Україна підтримує білоруський народ.

Наша держава дійсно щира і послідовна у цій підтримці. Ми бажаємо білорусам добра і зацікавлені в тому, щоб сусідня Білорусь розвивалася як демократична європейська держава", — зазначив Кулеба.

Читайте також: Тихановська зустрічалася із Зеленським: заява

Раніше український уряд схвалив санкції щодо 52 громадян Білорусі. Серед підсанкційних білорусів виявився син Олександра Лукашенка. До цього четвертий пакет санкцій проти режиму Лукашенка запровадив Європейський Союз.

До цього Кулеба заявив, що в ситуації з Білоруссю Україна знайшла баланс між цінностями та економікою, але акценти можуть змінюватися.

Схожі новини