Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Якщо є прагнення допомогти армії, ніхто тебе не зупинить, - Порошенко

  • 10.07.2021, 19:05
  • 633

Подружжя Марина та Петро Порошенки разом з волонтерами сплели маскувальні сітки для фронту

В Офісі «Європейської Солідарності» субота знову драйвова і продуктивна — більше сотні волонтерів зібралися разом, щоб плести маскувальні сітки для фронту.

Гроші на матеріали теж збирали разом. За день сплели чотири велетенські сітки розміром 9 на 12 метрів. Знавці кажуть — зазвичай таку одну плетуть тиждень.

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко подякував волонтерам, які зранку в суботу долучилися до роботи.

«Перше за все, я хочу подякути всім волонтерам, які у цей суботній день присвятили цілий день, з 10-ї ранку, а нас тут більше сотні, тому, що ми виробляємо сітки для українських воїнів. Зараз ми це робимо для однієї з бригад, яка звернулася до нашої громадської огранізації. І перед відбуттям на чергову ротацію ми робимо захисні сітки для того, щоб вороги зі своїх дронів, зі своїх спостережних постів не бачили нашої техніки, наших фортифікаційних споруд, і наші були під надійним захистом», — говорить Порошенко.

П’ятий Президент зауважив, що востаннє сітки централізовано закуповували наприкінці 2018 року, а з 2019 року Міноборони, на жаль, не купує маскувальні сітки для фронту.

Фото Європейська Солідарність
Фото Європейська Солідарність

«Зараз ми це робимо тільки краундфандингом, це ваші гроші, які ви зібрали, які ви забезпечили спільно з волонтерами. Я хочу подякувати всім, хто долучився до цього процесу. Так само подякувати й тим, хто долучився до процесу обладнання лінії зіткнення, обладнання фронту системою відеоспостереження», — зазначив лідер «Європейської Солідарності».

Фото Європейська Солідарність
Фото Європейська Солідарність

Читайте також: Порошенко привіз на фронт обладнання для військових

Схожі новини