Передплата 2024 «Добра кухня»

Блогерку Аліну Френдій підозрюють у незаконній вакцинації

  • 09.07.2021, 16:55
  • 823

Вона у соцмережі показала, що йде з чоловіком вакцинуватися у приватну клініку препаратом Pfizer. Проте згодом видалила відео, а натомість виклала нове – без відміток препарату та медзакладу

Українську Instagram-блогерку Аліну Френдій підозрюють у незаконній вакцинації препаратом Pfizer. Через це у Міністерстві охорони здоров’я ініціюватимуть службове розслідування.

Відповідна інформація була вказана на сайті МОЗ.

До того ж у міністерстві вже почали розслідування за фактом можливого незаконного продажу вакцини Comirnaty/Pfizer-BioNTech.

Про цю інформацію МОЗ повідомили представники засобів масової інформації.

«До вакцинації зараз прикуто багато уваги, але ми все одно отримали повідомлення про можливі зловживання із вакцинами. Дякуємо ЗМІ за пильність та інформування. Ми одразу ж відреагували та почали розбиратись в ситуації», — наголосив Віктор Ляшко.

Причиною розслідування стали stories блогерки в Instagram. Так, 6 липня Френдій виклала історію про вакцинацію, в якій вона позначила клініку та вакцину, якою зробила щеплення — Pfizer. Проте згодом дівчина видалила відео із соцмережі, а натомість додала нове та цього разу вже без відповідних позначок.

Проте, журналісти «Української правди» встигли зберегти оригінальний фрагмент відео, який підтверджує цей факт.

У клініці ж заявили, що вакцинували лише корпоративних працівників. Сама ж блогерка ухиляється від коментарів про те, який вона має стосунок до працівників клініки, де зробила щеплення від коронавірусної хвороби.

Читайте також: Блогерка з Одеси назвала Україну «конченою країною» (відео)

Схожі новини