Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Львів» і «Рух» гратимуть на «Україні»

У новому чемпіонаті футбольної Прем’єр-ліги обидва львівські клуби, «Рух» і «Львів», прийматимуть суперників на стадіоні «Україна»

Таке рішення керівники клубів прийняли через умови оренди, виставлені керівництвом «Арени Львів».

Спочатку існувала домовленість, що «Рух» та «Львів» платитимуть «Арені Львів» по 210 тисяч гривень за кожен матч. Клу­би на це погоджувалися, про що повідо­мили керівництво державного стадіону. Однак згодом, із незрозумілих для клубів причин, з’явилися нові умови, які керівни­ків «Львова» й «Руху» не влаштували.

Тож у новому сезоні на «Україні» висту­патимуть «Рух», «Львів» (УПЛ) і новоство­рені львівські «Карпати», які змагати­муться у Другій лізі. Представники трьох клубів надіслали до УПЛ і ПФЛ спільного листа з проханням, аби їхні матчі розвели по різних турах і днях.

Уже затверджено календарі ново­го сезону у всіх лігах. Базовий день 1-го туру в УПЛ — 25 липня. У цей день «Львів» прийматиме «Маріуполь», а «Рух» у Хар­кові зіграє з «Металістом-1925». «Карпа­ти», які під керівництвом Андрія Тлумака минулого сезону виступали у чемпіона­ті України серед аматорів, свій перший матч на професійному рівні також прове­дуть 25 липня — на виїзді проти «Тростян­ця» (Сумська область).

А тим часом…

Дирекція УПЛ задовольнила клопо­тання «Динамо», яке підтримав «Шах­тар», і перенесла матч між ними за Су­перкубок України, який мав відбутися 24 липня у Києві, на 22 вересня.

Схожі новини