Передплата 2024 «Добрий господар»

Стрілянина у Києві: двоє осіб поранені, введена спецоперація "Грім" (оновлено)

  • 07.07.2021, 12:25
  • 588

У Києві на Голосіївському проспекті, 58, чоловік поранив із рушниці поліцейського та цивільного. Для його затримання ввели спецоперацію "Грім"

Про це повідомляє поліція Києва, МВС і Telegram-канал «Київ оперативний».

Потерпілим надають медичну допомогу. На місце виїхало керівництво Національної поліції, столичної поліції та слідчо-оперативні групи.

За попередньою інформацією, працівники патрульної поліції виїхали на виклик щодо конфлікту у квартирі на проспекті Голосіївському. На місці події власник помешкання здійснив постріл із мисливської рушниці у напрямку поліцейських.

Як повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко, унаслідок події правоохоронець отримав вогнепальне поранення руки, а інший чоловік — поранення в обличчя. Після цього зловмисник зачинився у зазначеній квартирі.

«Наразі у столиці введена спеціальна поліцейська операція для затримання зловмисника. Потерпілим надають необхідну медичну допомогу. Вживаються усі заходи, спрямовані на затримання правопорушника. Залучені спецпризначенці», — повідомив Крищенко.

Читайте також: Стрілянина у центрі столиці: Нацкорпус звинувачує Киву, а Кива — Нацкорпус

На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції.

Пізніше стало відомо, що під час перемовин зловмисник скоїв підпал квартири, де він зачинився. Рятувальники ДСНС проводять заходи щодо ліквідації пожежі, працівники поліції евакуюють мешканців житлового будинку.

Довідка. Спеціальний комплекс заходів «Грім» вводиться для затримання або знешкодження озброєних злочинців, коли встановлено місце їхнього перебування.

ОНОВЛЕНО. За даним МВС, київського стрільця затримали.

«Поліцейські затримали озброєного зловмисника, який поранив патрульного та цивільну людину, після чого зачинився у квартирі житлового будинку на проспекті Голосіївському і вчинив там підпал».

Схожі новини