Передплата 2024 «Добрий господар»

Трамп знову планує стати президентом

  • 27.06.2021, 11:15
  • 744

Ексголова Сполучених Штатів Америки, республіканець Дональд Трамп оголосив про початок своєї нової президентської кампанії

Він запланував цілу серію агітаційних турів країною, що розпочалася ввечері у суботу, 26 червня, за місцевим часом з його виступу в штаті Огайо, передає Еспресо.TV.

На мітингу Трамп, зокрема, була представив нову політичну стратегію Республіканської партії США та нове передвиборче гасло.

Як заявив Дональд Трамп, Республіканська партія повинна припинити панування демократів у Білому домі та Конгресі протягом наступних двох виборчих циклів й «врятувати Америку», пише The Washington Post.

Вислів «Врятувати Америку» є його новим гаслом. Свого часу ж він, нагадаємо, переміг на президентських виборах зі слоганом «Знову зробимо Америку великою».

Перші п'ять місяців управління країною чинного глави Сполучених Штатів Америки Джозефа Байдена він назвав «повною і тотальною катастрофою».

Зокрема, Трамп критично висловився щодо міграційної політики Байдена, з початком правління якого, як він вважає, до США повернулися потоки нелегалів з Центральної Америки.

«Ми повинні знешкодити його необдуману імміграційну політику й відновити наш південний кордон там, де він був», — наводить слова Трампа портал The Hill.

Також Трамп вважає слабкою політику Байдена щодо Китаю, Росії та Ірану.

На додачу, Трамп традиційно звинуватив Демократичну партію в нібито вкраденій у нього перемозі на останніх президентських виборах.

Читайте також: Трамп звинуватив Байдена у підтримці «Північного потоку-2»

Схожі новини