Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Львів поглинула аномальна буря: наслідки стихії у фото та відео

  • 25.06.2021, 17:40
  • 4 719

У п'ятницю, 25 червня, у Львові розпочалася сильна гроза

Очевидці повідомляють про повалені дерева і пошкоджені дахи у різних районах Львова. Зокрема, затопило вулицю Січових Стрільців.

«Те, що зараз робиться в центрі Львова. Маєте можливість перечекати в приміщенні — на двір не поспішайте», — написала Ярина Капітан.

Користувачі мережі по-різному відреагували на шквал стихії: одні вважають це помстою природи, інші — жартують через «потоп».

«Якось цього разу боліло мене кожне дерево, яке вітер нагинав до землі… Дуже шкода дерев, на очах відчахуються гілки… Напевно хвора була робінія. А здорові ясени раніше порубали, бо заважали.

Розплачуємося за нелюбов наших чиновників до природи. Можете мене критикувати, що то природне явище і люди не винні… ВИННІ!" — написала депутатка ЛОР Дзвінка Калинець-Мамчур.

«Bolt у Львові в доповнення до електросамокатів запускає електробайдарки!»

«Початок вул. Сахарова. Як завжди, все плаває».

ОНОВЛЕНО. З огляду на погодні умови у мерії засідає оперативний штаб з ліквідації наслідків негоди. Станом на зараз триває збір інформації по районах щодо збитків, завданих негодою. За оперативною інформацією, внаслідок стихії впало понад 20 дерев, а також гілок. Усі комунальні служби будуть залучені до усунення наслідків.

«На вул. Сахарова вода піднялася до рівня бордюрів. На вул. Тролейбусній ситуація краща, дощоприймачі працюють.

Всі працівники вже на місцях, працюють. Дерева забираємо з проїжджих частин, першочергово там, де вони заважають руху транспорту", — розповіла Ірина Маруняк, заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства.

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», у зв’язку з тим, що вимкнено струм, електротранспорт не курсує. Прогнозують, що подачу струму відновлять лише після повного припинення негоди. Також потрібно буде очистити трамвайні колії і контактну мережу від повалених дерев.

Схожі новини