Передплата 2024 ВЗ

«Нехай обидва йдуть уже зараз»: волонтер про Зеленського та Єрмака

  • 25.06.2021, 11:43
  • 618

Мирослав Гай зауважив, що Зеленський багато що сказав в своєму останньому інтерв'ю, що підпадає під статтю "державна зрада"

Учасник АТО, волонтер Мирослав Гай жорстко відреагував на заяву Володимира Зеленського щодо зливу операції по «вагнерівцям». Про це волонтер написав на своїй сторінці у Facebook.

Гай написав: «Президент Зеленський багато чого наговорив в своєму останньому інтерв'ю. Наговорив на 111 статтю — державна зрада. Але окрім зізнання про злив росіянам операції „вагнерівців“, Зеленський ще й промовив цікаву фразу про Єрмака: „Єрмак прийшов зі мною, він піде зі мною“. То може хай ідуть вже зараз? Обидва. Бо зараз ще можна відбутися кримінальними провадженнями і судом. А далі ніхто вже нічого не гарантуватиме, бо це буде просто не можливо. Тому думайте, Володимире Олександровичу».

Нагадаємо, від початку скандалу в Офісі президента неодноразово заперечували саме існування операції із захоплення «вагнерівців». Опозиція вимагала створити ТСК щодо зриву спецоперації з вересня 2020 року. 19 травня «слуги» в парламенті провалили постанову про створення ТСК щодо зриву спецоперації із затримання «вагнерівців», яку підтримувала опозиція на чолі з «Європейською Солідарністю», але утворили іншу ТСК — «З розслідування можливих протиправних дій представників державної влади та інших осіб, що сприяли порушенню державного суверенітету та територіальної цілісності і несли загрозу національним інтересам та безпеці України». Проте у постанові не вказано, які конкретно випадки розслідуватиме ТСК і часові рамки розслідуваних подій. Головою комісії призначили депутатку «Слуги народу» Мар'яну Безуглу, заступником — депутата ОПЗЖ Нестора Шуфрича.

Схожі новини