Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Телесеріал «Корона» шукає ідеального Гаррі

Як не знайдуть рудого актора, схожого на принца, то фарбуватимуть виконавцю його ролі волосся

Виявляється, підібрати актора на роль принца Гаррі у серіалі «Корона» (The Crown) — завдання не з легких. Гаррі має з’явитися у п’ятому сезоні популярного серіалу Netflix, і зараз тривають напружені пошуки ідеального рудоволосого кандидата на цю роль.

У п’ятому сезоні серіалу “Корона” молодий принц Гаррі буде показаний у 1990-1997 роках. Фото tvp.info.pl
У п’ятому сезоні серіалу “Корона” молодий принц Гаррі буде показаний у 1990-1997 роках. Фото tvp.info.pl

Як інформує британ­ське видання The Sun, у п’ятому сезоні серіалу «Корона» молодий принц Гар­рі буде показаний у 1990−1997 роках. Що робитимуть, якщо рудоволосого актора так і не знайдуть? Продюсери припус­кають, повідомляє видання, що врешті-решт виконавцеві ролі принца Гаррі доведеться пофарбувати волосся… «Боси мають неймовірно високі стан­дарти щодо підбору акторів, — розповіло джерело The Sun. — Усі налаштовані дуже рішуче, аби знайти відповідного акто­ра. І готові вжити усіх необхід­них заходів, аби він виглядав, як Гаррі».

Зйомки п’ятого, передос­таннього сезону «Корони» пла­нують розпочати у липні. По­бачимо, зокрема, Елізабет Дебіцкі у ролі принцеси Діа­ни. Домінік Вест зіграє принца Чарльза, Імельда Стонтон — ко­ролеву Єлизавету II, Джонатан Прайс — принца Філіпа, а прин­цесу Маргарет побачимо цьо­го разу у виконанні Леслі Мен­віль. Прем’єра нового сезону «Корони» має відбутися 2022 року.

Схожі новини