Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Моряки» повернуться до УПЛ з новим керманичем

Одеський «Чорноморець» здобув путівку до футбольної Прем’єр-ліги під керівництвом Олексія Антонова. Він увійшов до нового тренерського штабу “моряків”, який очолив Юрій Мороз з київського «Динамо»

Юрій Мороз свого часу ви­ступав в УПЛ у складі чотирьох клубів — «Динамо», «Вереса», «Закарпаття» та «Ворскли». Із 2017 року очолював молодіж­ний склад «Динамо», провівши біля керма дублерів-динамів­ців 109 матчів. Саме під керів­ництвом Мороза молодіжний склад «Динамо» став перемож­цем чемпіонату-2020/2021. В УПЛ Мороз раніше головним тренером не працював.

Тим часом данський півза­хисник «Динамо» Міккель Ду­елунд, який мало виходив на поле у минулому сезоні, перей­шов на правах оренди до клу­бу НЕК з Нідерландів. «Динамо» під час зборів у Швейцарії пер­ший контрольний матч проведе 1 липня — проти «Базеля».

А черговим новачком-легі­онером «Шахтаря» став бра­зильський захисник Марлон, який добре знайомий ново­му керманичу «гірників» Робер­то Де Дзербі за виступами в іта­лійському «Сассуоло». Перший під час зборів спаринг «Шахта­ря» запланований в Австрії на 30 червня — з місцевим клубом «Санкт-Йоганн».

Новачком «Зорі» став бра­зильський півзахисник Крісті­ан, який виступав за «Ботафо­го». Підопічні Віктора Скрипника 27 червня в Туреччині зіграють контрольну гру зі сербським «Пролетером».

Схожі новини