Передплата 2024 «Добрий господар»

Білий дім закликають надати Україні летальну зброю

  • 23.06.2021, 13:45
  • 544

Американські конгресмени від республіканської партії Майк Роджерс і Майкл Маккол звернулися до Білого дому з вимогою надати Україні військову допомогу у вигляді летального озброєння

«США не мають чекати, поки Кремль перетне ще більше „територіальних червоних ліній“ в Україні, перш, ніж направити військову допомогу до Києва. Замість цього адміністрація має скерувати військову допомогу у вигляді летальної зброї негайно», — йдеться у повідомленні.

На думку республіканців, такий крок Вашингтона стримає подальшу агресію з боку Москви.

За інформацією пресслужби комітету у справах збройних сил Палати представників Конгресу США, Майк Роджерс і Майкл Маккол також згадали про відмову США посилювати санкції проти будівництва газопроводу «Північний потік-2», рішення адміністрації вивести кораблі з Чорного моря та перенесення зустрічі американського лідера Джо Байдена з президентом України Володимиром Зеленським через «безрезультатну зустріч» президентів Росії і США.

«Ця адміністрація знову і знову вибирає шлях умиротворення Кремля за рахунок України. Це має закінчитися», — наголосили конгресмени.

Читайте також: РФ закликала США відмовитися від навчань Sea Breeze-2021

Схожі новини