Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Відомо, скільки львівських школярів отримали максимальний бал на ЗНО із математики

  • 20.06.2021, 11:45
  • 567

Максимальні бали на цьогорічному ЗНО із математики отримали 18 випускників львівських шкіл, більшість із них – учні Львівського фізико-математичного ліцею

Результати ЗНО з кількох предметів ще встановлюють, однак вже відомо про 42 найвищі результати ЗНО школярів зі Львова.

І це вже на один більше, ніж було минулоріч.

Так, максимальний бал і з хімії отримала лише одна школярка — Ірина Суховерська, яка є випускницею Львівського фізико-математичного ліцею.

Ще троє учнів отримали 200 балів на ЗНО із фізики. Це один випускник Ліцею імені Василя Симоненка та двоє випускників Львівського фізико-математичного ліцею.

Максимальні 200 балів з англійської мови отримали 20 львівських школярів.

Це п'ятеро випускників фізико-математичного ліцею, троє — Львівської академічної гімназії, по двоє — із ліцею «Гроно», ліцею № 75 ім. Лесі Українки та Класичної гімназії, а також по одному випускнику із школи № 60, ліцею ім. Лобачевського, ліцею «Сихівський», школи № 86, ліцею № 45 та ліцею № 5 ім. Кокорудзів.

20 червня мерія Львова відомила, що 18 львівських випускників отримали максимальні бали на ЗНО з математики: 12 учнів із фізико-математичного ліцею, двоє з гімназії «Престиж» та по одному зі школи № 20, школи № 46, технологічного ліцею та економічного ліцею.

Читайте також: ЗНО з математики не склали понад 30% абітурієнтів

Схожі новини