Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Губа не з лопуцька: наречена попросила гостей подарувати їй на весілля автомобіль

  • 18.06.2021, 19:35
  • 890

Пара з США розмістила в соцмережі список очікуваних подарунків на їх одруження, яке відбудеться в жовтні. У список увійшли дизайнерські сумочки від Gucci і Louis Vuitton, підлогове покриття для дому та навіть нова машина

Молоді люди також вказали, що від кожного гостя чекають сюрприз на суму від 400 доларів і вище, повідомляє Fox News.

Списки передбачуваних подарунків на весілля — це не рідкість у сучасному світі. Майбутні молодята пишуть їх, аби уникнути повторюваних або непотрібних презентів від гостей. Так само вчинила наречена із США, яка через пост у соціальних мережах повідомила про те, що хотіла б отримати на своє весілля десять речей, зокрема сумочки від знаменитих брендів Louis Vuitton і Gucci, нову машину, а також дорогу плитку для всього її будинку.

Якщо ж комусь із її гостей такі варіанти подарунків не пасуватимуть, наречена запропонувала обрати пункт з подарунковими сертифікатами у дизайнерські магазини або ощасливити її люксовими засобами для догляду за шкірою. Також американка згодна на подарунки у вигляді картин і прикрас, але також високого класу.

«Ви повинні вибирати подарунки з цього списку або ж спочатку проконсультуватися зі мною. Винятків ніяких немає», — написала наречена під своїм постом.

Читайте також: Вартість весілля Віталія Свіщова перевищила його річний дохід

Пара очікує, що кожен гість витратить на весільний подарунок для них не менш ніж 400 доларів або ж віддасть їм цю суму готівкою. Щоб уникнути повторів, дівчина склала онлайн-таблицю, де кожен гість може вказати, який саме подарунок для молодят він готовий придбати.

Багато користувачів соцмережі були обурені і вражені таким вчинком американки. Деякі з них запропонували гостям вибрати найогиднішу плитку для її будинку. Хоча були і ті, хто підтримали пару, пояснивши, що частенько на весілля зі ста запрошених тринадцять приходять із порожніми руками, що просто немислимо.

Схожі новини